Despre companie

Eau de Web dezvoltă software pentru web. A fost înființată în 2006, dar o mare parte a echipei lucrează împreună încă din 1999. Firma lucrează direct cu Comisia Europeană și Națiunile Unite,…

Strada Maior Gheorghe Șonțu 8, București, Romania
De la aceeași companie
Toate stagiile la Eau de Web
Alte stagii în Web
Toate stagiile în Web

DevOps Intern

Stagiu plătit la Eau de Web
Categorii:
Aptitudini necesare:

Cautam un junior dornic sa invete tainele DevOps in această vară.

Vei învăța cum este construită o infrasctructură pentru sisteme software, folosind diferite unelte open source. Vei vedea cum sunt testate diferite sisteme complexe de software și cum poți automatiza taskuri ca să îți faci munca mai ușoară, dar și cum poți crea sau menține sisteme de deployment folosind containere.

Practic, vei învăță să rezolvi probleme.

Din prima zi îți vor fi asignate task-uri reale, vei participa la ședințele de echipă și vei vedea proiectele noastre în producție. Un program de training va fi special adaptat pentru tine astfel încât să acumulezi o mulțime de cunoștințe într-un timp relativ scurt.

Pe toata perioada stagiului vei avea alocat un mentor cu o lunga experienta in DevOps. Mentorul tău va aloca 20% din timpul lui pentru trainingul tău. Este important pentru noi să nu te simți uitat într-un birou așa că vei lucra exact in biroul lui.

Calificări:

Căutam colegi care să semene cu noi, cu care să ne facă plăcere să ieșim în oraș, oameni cu următoarele calități:

  • Capacitatea de a înțelege și de a rezolva probleme nu tocmai ușoare.
  • Energie, entuziasm, versatilitate și creativitate.
  • Capacitatea de a comunica eficient și coerent o idee sau o problemă.

Pentru a fi acceptat la stagiu nu-ți trebuie experiență anterioară. Selectăm însă studenții care au medie școlară bună. Nu trebuie să fii excepțional, însă vrem să vedem că o dată ce ți-ai propus să faci facultatea o și iei în serios.

Întrucât și timpul este prețios, vom chema la interviu doar o treime din numărul de aplicanți. Alegerea o facem exclusiv pe baza informațiilor din CV, așa că sfatul nostru este să-ți treci cât mai multe lucruri care te pun în evidență. Informații precum liceul absolvit sau voluntariatul pe care l-ai făcut acum 2 ani pot face diferența.

Beneficii:

Poți veni cu bicicleta la birou și o poți parca în interior folosind rastelul protejat. Cei mai mulți dintre noi folosim acest mijloc de transport așa ca nu o sa fii singurul ciudat 🙂

Suntem împătimiți ai cafelei așa că te putem învăța cum să-ți faci un espresso ristretto sau un capuccino folosind espresorul din bucătărie. La prânz poți mânca în parc sau la unul din multele restaurante din zona. Nu exclude posibilitatea de a avea un prânz alături de cei de la birou chiar în bucătărie.

Organizăm seri de board games. O dată pe luna poți mânca clătite pe saturate făcute de colegul nostru Vali sau poți învăța să cânți la chitară electrică.