Despre companie

We’ve been on the WordPress market for a couple of years now, and we’ve developed a number of successful products during this time. For instance, our flagship creation – Zerif – is…

Strada Povernei, București, Romania
De la aceeași companie
Toate stagiile la Vertigo Studio SRL
Alte stagii în Web
Toate stagiile în Web

Junior Developer – Image processing service

Stagiu plătit la Vertigo Studio SRL
Categorii:

Despre noi

Optimole este o platformă de optimizare și procesare de imagini în cloud pentru orice tip de website, dezvoltată de o companie 100% românească.
Într-un mediu în care utilizatorii de internet folosesc o gamă largă de dispozitive ( mobil, desktop, tabletă ) pentru a naviga online, imaginile reprezintă un factor important în timpul de încarcare pe care îl are un site.
Optimole își propune să optimizeze și proceseze contextual fiecare imagine în funcție de dispozitivul fiecărui utilizator.

Ce căutam

Suntem în căutarea unui coleg interesat să învețe despre aplicații Cloud și folosirea lor în procesarea multimedia.

Ce ne dorim de la tine:

  • Să fii lucrat înainte cu C, C++,Golang sau Nodejs.
  • O bună înțelegere a diverșilor algortimi de prelucrare de imagini precum diferite formate de imagini ( jpeg, png, svg, gif, webp ) și tehnici de encodare.
  • Din moment ce este o poziție de junior, nu ne așteptăm să ai o vastă experiență cu tehnlogiile cerute. În orice caz ne dorim să ai o bună întelegere a teoriei și conceptelor din spate.

Beneficii

  • Un mediu de lucru divers, suntem 26 oameni pe 3 continente
  • Locație într-o zonă centrală, ușor accesibilă
  • Program flexibil, rezultatele sunt mai importante decât ora la care ajungi la birou
  • Tot codul pe care îl scriem este open-source și GPL, nu avem o problemă în a atribui produsele oamenilor care le-au dezvoltat