Despre companie

Eau de Web dezvoltă software pentru web. A fost înființată în 2006, dar o mare parte a echipei lucrează împreună încă din 1999. Firma lucrează direct cu Comisia Europeană și Națiunile Unite,…

Strada Maior Gheorghe Șonțu 8, București, Romania
De la aceeași companie
Toate stagiile la Eau de Web
Alte stagii în Web
Toate stagiile în Web

Python/Django intern

Stagiu plătit la Eau de Web
Categorii:
Aptitudini necesare:

Aplicațiile noastre sunt scrise folosind Python și Django. Folosim Slack ca să comunicăm, Git pentru versionare, Sentry pentru monitorizarea erorilor în timp real, Docker, Rancher și Fabric pentru deployment, PostgreSQL/MySQL să ținem datele, Amazon SES și S3, Codeship pentru rularea testelor și probabil vom mai utiliza sau măcar încerca 2-3 tehnologii noi din momentul scrierii acestui anunț până acum când îl citești 🙂

Pe toată durata stagiului vei lucra împreună cu noi la dezvoltarea aplicațiilor. Avem o groază de idei ce așteaptă să fie implementate și o tonă de feedback furnizat constant de utilizatorii noștri.

Putem să-ți promitem că o să-ți lași amprenta pe produsele nostru, vei fi parte decisivă a echipei, părerea ta fiind importantă pentru noi dar și pentru dezvoltarea aplicațiilor.

Calificări

Căutam colegi care să semene cu noi, cu care să ne facă plăcere să ieșim în oraș, oameni cu următoarele calități:

  • Capacitatea de a înțelege și de a rezolva probleme nu tocmai ușoare.
  • Energie, entuziasm, versatilitate și creativitate.
  • Capacitatea de a comunica eficient și coerent o idee sau o problemă.

Pentru a fi acceptat la stagiu nu-ți trebuie experiență anterioară. Selectăm însă studenții care au medie școlară bună. Nu trebuie să fii excepțional, însă vrem să vedem că o dată ce ți-ai propus să faci facultatea o și iei în serios.

Dacă îndeplinești toate cerințele de mai sus atunci suntem mai mult decât interesați să te întâlnim.

Întrucât și timpul este prețios, vom chema la interviu doar o treime din numărul de aplicanți. Alegerea o facem exclusiv pe baza informațiilor din CV, așa că sfatul nostru este să-ți treci cât mai multe lucruri care te pun în evidență. Informații precum liceul absolvit sau voluntariatul pe care l-ai făcut acum 2 ani pot face diferența.

Beneficii

Poți veni cu bicicleta la birou și o poți parca în interior folosind rastelul protejat. Cei mai mulți dintre noi folosim acest mijloc de transport așa ca nu o sa fii singurul ciudat 🙂

Suntem împătimiți ai cafelei așa că te putem învăța cum să-ți faci un espresso ristretto sau un capuccino folosind espresorul din bucătărie. La prânz poți mânca în parc sau la unul din multele restaurante din zona. Nu exclude posibilitatea de a avea un prânz alături de cei de la birou chiar în bucătărie.

Organizăm seri de board games. O dată pe luna poți mânca clătite pe saturate făcute de colegul nostru Vali sau poți învăța să cânți la chitara electrică.